What's Up

Thursday, June 27, 2013

Hez Hazmi

Assalamualaikum wbt :)

Hari ni nak update entry pasal seorang brother yg sangat AWESOME !!!
Nak tahu kenapa dia AWESOME ?
Sebab brother ni pandai tulis lirik, pandai compose muzik.
Sangat Berbakat, ecewahhh :)
Nak tahuu siapa diaa?
Tu, tajuk entry terpampang depan mata tu haaa :D

Mesti ramai kan yg dah kenal Hez Hazmi?
Hmm, yelaaaaa
Aku sorang je kot yg baru tahu kemunculan Hez Hazmi ni , muehehehe
Selamat time aku tengah dilanda kebosanan tahap kritikal yg amat *cehh, ye ye je :D
Godek godek laa si abg Youtube tu
Hahhh, jumpa satu video "Setia"
Kalau tak, aku mungkin takkan tahu siapa gerangan Hez Hazmi , muehehe

facebook.com/hezhazminadzs
February 10, 1992


Boleh jugak ask him on , 
ask.fm/hezhazmi

Dah jadi Friend tahuuuu, pleasee Jelous !!!
Fatin Asyiqin pleaseeee Jelous !!!! hahahaha
*okay, cukup gedik :D

Lagu ciptaan Hez Hazmi best sangat
Memang sesuai dengan kehidupan muda mudi yg tengah mengecapi liku liku hidup remaja macam aku ni, haha
Dah 6 lagu Hez Hazmi cipta.
Semuanyaa BEST !
Percayalaaaa , hehe
Click tajuk tajuk ni, dengar direct dari youtube , ngee :D

Impianmu
Kata Hati
My Crush with Akira Shukri
Kisah Cinta
Hey Kamu
Setia

Hez Hazmi pun ada buat cover untuk lagu Duka, Boyfriend, Bahagiamu Deritaku, Be alright, Aku yg Dulu and the lists goes on , :D
Nak dengar cover song Hez Hazmi , click je sini HezHazmi

And disebabkan sekarang ni aku pakai baju UNGU
Aku nak letak lirik lagu Hey Kamu.
 muehehehe
Hez Hazmi nyanyi utk aku :D bhahaha
*berangan


intro:
senyumanmu,
buatku tersenyum malu
lirikanmu,memberi panahan kalbu oh sayangku,
dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu
chorus:
hey kamu gadis berbaju ungu, dekat padaku disini,
hey kamu yang mencuri hatiku, namamu inginku tahu,
senyumanmu, buatku tersenyum malu
lirikanmu, memberi panahan kalbu oh sayangku,
dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu,
ku tak mahu, engkau pergi dariku
diri ini, amat menyukai kamu gadis ayu,
dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu.

verse:
kerana cinta tunjukkan padaku
senyum di bibirmu
kerana cinta menyeri malamku
kan sepi tanpamu
bicara katamu
menggoda hatiku
kini kau pun tahu
ku cinta padamu
ingin kau disini
sentiasa temani
dikala malam mimpi menjadi sepi

chorus:
hey kamu gadis berbaju ungu, dekat padaku disini,
hey kamu yang mencuri hatiku, namamu inginku tahu,
senyumanmu, buatku tersenyum malu
lirikanmu, memberi panahan kalbu oh sayangku,
dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu,
ku tak mahu, engkau pergi dariku
diri ini, amat menyukai kamu gadis ayu,
dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu.

verse:
kerana cinta kini ku bahagia
disamping dirimu
kerana cinta kini ku lalala
akhirnya milikku
bicara katamu
menggoda hatiku
kini kau pun tahu
ku cinta padamu
kini kau disini
sentiasa temani
dikala malam mimpi menjadi sepi

Komposer : hez hazmi/syutimoimoi
Lirik : hez hazmi/syutimoimoi


Jom ramai ramai kita support Hez Hazmi
Saya dah, Anda bila lagi ? muehehehe
#hezzers(penyokong Hez Hazmi)


p/s : semoga Hez Hazmi berjaya dalam hidup especially dalam pendidikan and dapat mencipta nama dalam bidang seni suaraaaaaa ~~ hehe . ALL THE BEST !!!



Post a Comment